“Genç Fikirler Kulübü”müz İlk Gezisini Konya’ya Yaptı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Lisede bir birinden güzel faaliyetler yürüten EDEP Mektebinden sonra, Ortaokulda da bu sene hem kültürleri hem de davranışlarıyla diğer öğrencilere örnek olmak, asil duruş ve nezaketli iletişimi geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla Genç Fikirler Kulübü kuruldu. Kulübümüz 22 Nisan Pazar günü 22 öğrenci ve dört rehber öğretmenle birlikte günübirlik kültür gezisi yaptılar. Yüksek Hızlı Trenle yapılan güzel bir yolculuktan sonra sabah 09.00 sularında Konya’ya ulaşan öğrencilerimiz Alaaddin Tepesinde kahvaltı yaptılar. Ardından Konya’nın tarihi ve turistik mekanlarını gezen öğrencilerimiz. Öğle yemeğini Meram Bağlarında yediler. Daha sonra Konya Bilim Müzesini gezen öğrencilerimiz Ailelerine götürmek üzere küçük hediyeler alarak yine Yüksek Hızlı Trenle Ankara’ya döndüler.

Geziden oldukça keyif alan öğrencilerimiz özellikle bilim müzesi ne yoğun ilgi gösterdiler. Gezi sonunda Kulüp Rehber öğretmenleri Dilek ÜBEYLİ’ye, MEK öğretmenleri Elmas AYDIN’a, Mehmet DURAN’a ve Sınıf öğretmenleri Muhammed ÖZDEN’e teşekkür ederek, bir sonraki geziyi heyecan ve merakla beklediklerini belirttiler.