Zinciri Kırma!   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İçinde bulunduğumuz üç aylar vesilesiyle öğrencilerimizi Kur’an’la buluşturmak  ve Rabb’imizin mesajını duyurmak amacıyla 6 Nisan Cuma Günü tüm okulda meal okuma saati belirledik. Kur’an mealini getiren öğrenciler öğretmenlerinin rehberliğinde sınıflarda meal okudular. Ortaokul öğrencileri ise havanın güzel olmasından yararlanarak bahçede halkalar oluşturarak kendi meallerini okudular. Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN da öğrencilere katılarak onları yüreklendirdi. Etkinliğe başlamadan önce Kur’andan bir bölüm  okuyan MEK koordinatörümüz Şükrü KANIBOL, Kur’an’ı anlamını önemine vurgu yaparak üç ay boyunca Kur’an’ı mealinden hatme hedeflerinin olduğunu belirterek tüm öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.