Asfa’da Dart Turnuvası   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuzda Dart turnuvası düzenlendi.
Düzenlediğimiz turnuvanın ilk basamağı Okulumuzdaki tüm sınıflar Beden Eğitimi derslerinde Dart atışları yaptı, sınıf birincileri belirlendi. İkinci basamak final atışları oldu. Sınıf birincilerinin katıldığı dart atışlarında en yüksek puanı alan öğrencilerimiz dereceye girdi.

Dereceye giren öğrencilerimize madalya ve başarı belgeleri Okulumuz Genel Müdür yardımcımız Sayın Şükrü Kanıbol, Genel Müdür asistanımız Sayın Bilal Selçukbiricik, Ortaokul Müdürümüz Mustafa Kaya ve Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ali Osman Aydın tarafından taktim edildi. Yarışmaya katılıp sınıflarında ilk üç dereceye giren öğrencilerimize de Başarı belgeleri Beden Eğitimi öğretmenimiz Ceren Erkal ve Murat Gayret tarafından verildi. Tüm katılan öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Zümremize bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz.

Ortaokulda dereceye giren öğrencilerimiz.

1.Semih Ünlü
2.Raşid Rıdvan Irmak
3.Mehmet Akif Koç

Lisede dereceye giren öğrencilerimiz.

1.Yusuf Küçükdağ
2.Edanur Aynas