5. Sınıflar Track Test (Online English Assessment)   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuzda, And. Lisesi 9. Ve 10. Sınıflarımızda ,Skill-based sistemde İngilizce durumlarını görmek ve dil öğrenimiyle ilgili geribildirim sağlamak amacıyla bu sene kurumsal olarak kullandığımız İngilizce Track Test Sınav Sistemini 5. Sınıflarımızda da uygulamış bulunmaktayız. Sistem Plus Edu Ltd ve TrackTest İngilizce Değerlendirme Merkezi tarafından geliştirilmiş olup, değerlendirme için CEFR standardını (Avrupa Ortak Dil Referansı Çerçevesi) kullanmaktadır. Her öğrencimizin IPad kullanarak eş zamanlı bir şeklide online bağlantıyla gerçekleşen sınavını 5.sınıflarımıza 26 Mart 2018 Pazartesi günü uygulandı.