“Misvak Kullanırım, Dişlerimi Temizlerim!”   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Tertemiz projemiz kapsamında diş bakımı ve misvak kullanımı konulu seminerimizi gerçekleştirdik. 23 Mart Cuma günü Diş Doktoru Sayın Yasin Yıldız ilkokul ve ortaokula ayrı ayrı  etkili bir seminer yaptı. Öncelikle diş bakımının önemini bilimsel olarak anlatan Yasin Yıldız ikini kısımda diş temizliğinde  misvağın önemini ve faydalarını anlattı. Hem dini yönden önemi hem de bilimsel faydalarını örneklerle anlattı. Öğrencilerin oldukça dikkatini çeken seminerde bir birinden ilginç ve  güzel sorular sordular.

Program sonunda MEK Başkanımız Şükrü KANIBOL , İlkokul Müdürümüz Tuğba ERDEM , Ortaokul Müdürümüz Mustafa KAYA ve MEK öğretmenlerimiz öğrencilere çekilişle misvak hediye ettiler. Oldukça öğretici ve eğlenceli geçen program sonunda Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN Dr. Yasin YILDIZ Bey’e katkılarından dolayı teşekkür ederek okulumuz adına hediye takdim etti.