High School “Drama Night” Yabancı Dil Coşkusu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuz lise öğrencilerinin görev aldığı, Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlanan “DRAMA NIGHT” programımız 19 Mart 2018 Pazartesi akşamı 19.30 da, Okulumuz Anaokulu konferans salonunda çok sayıda velimizin ve konuklarımızın katılımla gerçekleşti.

Okulumuzda her sene klasik haline gelen DRAMA NIGHT ,bu sene de harika görüntülere sahne oldu. 10 Fen sınıfının 4 Perdelik İngilizce Tiyatro gösterisiyle başlayan program her sınıf düzeyinden farklı öğrencilerin farklı konularda hazırladığı İngilizce Asfa Talks sunumlarla devam etti. Yabancı dil öğrenimi ve sahne tecrübesini bir araya getirerek dil öğrenmeyi zevkli hale getirmeyi ,öğrencilerimizin korkmadan konuşabilmelerini hedefleyen programda öğrencilerimizin dil kullanma becerileri, başarılı telafuzları, mutlulukları, özgüvenleri, harika sahne duruşları ve misafirlerimizin memnuniyetleri görülmeye değerdi.