Primary – Middle School “Drama Night” Yabancı Dil Coşkusu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuz İlkokul – Ortaokul öğrencilerinin görev aldığı,Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlanan “DRAMA NIGHT” programımız 16 Mart 2018 Cuma akşamı 19.30 da, Okulumuz Anaokulu konferans salonunda çok sayıda velimizin ve konuklarımızın katılımla gerçekleşti.

Okulumuzda her sene klasik haline gelen Drama Night ,bu sene de harika görüntülere sahne oldu.4.Sınıflarımızın ve 5 .Sınıflarımızın İngilizce tiyatro gösterileriyle başlayan program, 4.5.6.7.sınıflarımızın İngilizce ve Arapça Asfa Talks gösterileri, Spelling Bee yarışması, Cup Song gösterisi, İngilizce Arapça şarkılar ile devam etti. Tamamı İngilizce ve Arapça dillerinin güzelliğiyle süslenen program, okulumuz öğrencileri tarafından oluşturulan minik müzisyenlerin gösterileri, koro ve solo performanslar ile son buldu. Yabancı dil öğrenimi ve sahne tecrübesini bir araya getirerek dil öğrenmeyi zevkli hale getirmeyi ,öğrencilerimizin korkmadan konuşabilmelerini hedefleyen programda öğrencilerimizin mutlulukları, özgüvenleri, harika sahne duruşları ve misafirlerimizin memnuniyetleri görülmeye değerdi.