Okulumuzda AFAD Ekibi ile Deprem ve Yangın Tatbikatı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Sivil Savunma Kulübü olarak okulumuzda ”Deprem ve Yangın” konulu seminerin ardından ”Deprem ve Yangın Tatbikatı” gerçekleştirdik. AFAD ekibi tarafından önce sınıflarda verilen eğitimin ardından siren çalarak okulumuz içerisinde bulunan idareci, öğretmen, personel ve öğrenciler en hızlı ve sistematik bir şekilde yangın merdivenlerinden tahliye edildi. Bahçemiz AFAD ekipleri tarafından oluşturulan güvenli alanda kontrollü yangın çıkartılıp daha sonra öğretmen ve öğrencilerimizin de yardımıyla söndürüldü. Tatbikatın sonunda Genel Müdürümüz Sayın Leyla ERDOĞAN ve idarecilerimiz, AFAD ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.