A-11C Sınıfı Optimum Avm’de   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

A-11C Sınıfı Optimum Avm’de

Özel Asfa Ferda Anadolu Lisesi 11/C Sınıfı öğrencileri 04.10.2013 tarihinde Sınıf rehber öğretmenleri Işılay HALTAŞ eşliğinde Optimum AVM ye gitmişler ve orada arkadaşları ve öğretmenleri ile yemek yemenin keyfini yaşamışlar, alışveriş yapmışlar, birlikte sohbet etmişler, gezmişler ve gönüllerince eğlenmişlerdir.

Geziye felsefe grubu dersi öğretmeni Dilek DALMIŞ da katılmıştır. Öğrenciler gezi sonrası kendilerini daha iyi hissettiklerini, çok kısa bir sürede olsa birbirleriyle ve öğretmenleri ile vakit geçirmekten mutlu olduklarını ifade etmişlerdir. Bu gezi sayesinde öğrencilerimiz arasındaki birlik beraberlik duyguları gelişmiş ve stres atarak rahatlamışlardır. Öğrencilerimiz monoton hayatın dışına çıkıp farklı bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Böyle faaliyetlerin artması ya da belli zamanlarda tekrarlamasını istediler.