“İrade Yönetimi”ni Mehmet DİNÇ’ten dinledik.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

28 Aralık Perşembe günü psikolog , Yard.Doç Dr. Mehmet Dinç beyden “İrade Yönetimi” konulu semineri önce lise öğrencilerimizle daha sonra ise velilerimizle dinledik. Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer, aslında bildiğimiz halde yapamadıklarımız , irademize yenik düşme nedenlerimiz, nereden ve nasıl başlamamız gerektiği hususların çok önemli yöntemlerden bahsedildi. İlgiyle izlenen seminer sonunda bir çok soru soruldu.Her soruyu sabırla cevaplayan Dinç’e öğrenciler ve velilerimiz teşekkür ettiler. Seminer sonunda Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN teşekkür ederek kendisine Asfa Hac Albümü hediye etti.