İyilikte Yarışan Sınıflar   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuz 4/A sınıfının sınıf öğretmeni ve sınıf annelerinin koordinesiyle velilerimiz;  “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında yetim kardeşleri için kermes düzenledi. Açılışını genel müdürümüzün yaptığı kermese öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ilgisi yoğun oldu. Her sınıfın kendi akranı olan bir yetimin ihtiyaçlarını karşıladığı bu kampanya ile dünyanın farklı noktalarına “iyilik köprüleri” kuruluyor. Köprünün bir ucunda yer alan yetim çocuklar bu sayede dışarıdaki tüm tehlikelerden korunarak insani bir yaşam sürme fırsatı bulurken diğer ucundaki yardımsever öğrenciler ise paylaşmayı, bilinçli ve duyarlı olmayı öğreniyor. Kelebek etkisi misali yaptığımız küçük yardımlarla, bir yetim kardeşimizin ihtiyacını karşılamanın verdiği huzur tarif edilemez.