İlkokul – Ortaokul Veli Toplantılarımız   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul – Ortaokul Veli Toplantılarımız

Özel Asfa Ferda İlkokulu ve Ortaokulunda veli toplantıları başlamıştır. Sene başında planlanan her gün 1 veya 2 sınıf velilerinin ayrı ayrı çağrıldığı toplantılar oldukça samimi ve sıcak ortamda geçmektedir.

Toplantılarda okul müdürü Şükrü KANIBOL yeni eğitim öğretim yılında yapılan yenilikleri, okulun hedef ve amaçlarını anlatırken görsel sunum halinde velilere izletiyor.

Sınıf rehber öğretmenleri 1 yıl boyunca yapılacak eğitimler hakkında bilgi verirken, okul rehber öğretmenleri veli ile öğrenci iletişimi hakkında velileri bilgilendirmektedir. Branş öğretmenleri ise kendilerini tanıtarak yapılacak eğitim faaliyetlerini anlatırken velilerden beklentilerini dile getirmektedir.

Kurban bayramından önce bitirilmesi planlanan sınıflar düzeyindeki toplantılardan sonra genel veli toplantıları yapılacaktır.