Arakan’a CAN Olduk.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Dünyanın neresinde olursa olsun mazluma, mağdura yardım etmek inancımızın en temel öğretilerinden biridir. Asfa Ferda Koleji olarak yavrularımızda bu bu bilinci oluşturmak ve onları vicdanlı bireyler olarak ülkemize kazandırmak için çabalarımız devam etmektedir. Bu amaçla tüm okul genelinde Kızılay İş birliği ile başlatılan yardım kampanyasına öğrencilerimiz ve velilerimiz çok büyük ilgi, gösterdi.Gönderilen kıyafet ve gıda malzemelerinin yanında nakdi yardımın fazlalığı da taktire şayandı. 07.12.2017 günü toplanan tüm yardımlar EDEP MEKTEBİ Kulübümüzün öğrencilerinin organizasyonuyla ayrıştırılarak kolilenerek hazırlandı. 08.12.2017 günü ise tüm okul yöneticilerimiz ve EDEP MEKTEBİ öğrencilerimizle birlikte Kızılay yetkililerine tutanakla teslim edildi.