Feyizli, Bereketli Bir Gece Sona Erdi…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Öğrencilere sunulan Mevlidi Nebi programlarından sonra 30 Kasım Akşamı konferans salonunu dolduran velilerimiz hem duygulandı hem de gecenin feyziyle güzel bir vakit geçirdiler. Program Peygamber efendimizi anlatan sinevizyonla başladı.Ardından Hafız öğrencimiz Emre Keskin’in Kur’an tilaveti ve mealinin okumasıyla devam etti.Daha sonra yine Hafız öğrencimiz Muhammed Nurettin Karaburç’un “Seccaden Kumlardı” şiiri okumasıyla salonda duygulu anlar yaşandı.  Ardından Manevi Eğitim Koordinatörümüz Şükrü Kanıbol’un ET_TAHİR başlığı altında ” Ayetlerle Peygamber Efendimiz” konulu konferansı izleyenleri hem düşündürdü hem de duygulandırdı. Program okumuz korosunun muhteşem ilahi konserinin ardından Müslüm Güllü öğretmenimizin topluca dua ettirmesiyle son buldu.