“Gönül Birliğini Güç Birliğine Dönüştürmek” İçin Toplandık   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulların birlik ve beraberlik içinde hareket ederek “Gönül birliğini güç birliğine dönüştürmek” ve fikir alışverişinde bulunarak bilgi paylaşmak amacıyla gerçekleşen geleneksel ”Gönüllü Özel Okullar Birliği” toplantısının bu yılki ev sahipliğini Özel Denizli Vildan Eğitim Kurumları yaptı. 26 Ekim 2017 Perşembe günü düzenlenen toplantıya Gönüllü Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu Başkanları, Genel Müdürleri, Okul Müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı. Toplantıda 2016-2017 eğitim yılının değerlendirilmesi, değişen ve yenilenen sınav sistemleri, 2017-2018 eğitim yılı başarı hedefleri, özel okullarda başarı ve performans değerlendirmeleri gibi gündem maddeleri üzerinde istişare yapıldı. Toplantıya ev sahipliği yapan Özel Denizli Vildan Eğitim Kurumları yöneticileri okullarında uygulanan eğitim ve öğretim süreçleriyle ilgili önemli bilgiler verdi. Yönetim kurulu toplantısının yanı sıra kurum gezisiyle birlikte sanat, spor ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi edindik. Program bitiminde Denizli’yi dolaşma imkanı da bulduk, sonrasında Denizli Bağbaşı Yaylası Teleferik gezisi yaparak akşam yemeğiyle günü sonlandırdık. Asfa Ferda Koleji olarak toplantıya katılan Gönüllü Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu Başkanlarına, Genel Müdürlere, Okul Müdürlerine, müdür yardımcılarına ve kurumlarında bizi ağırlayan Vildan Kolejine emeklerinden ve sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ederiz.