Harika Bir Doğa Yürüyüşü Aluç Dağı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

22.10.2017 tarihinde Asfa ailesi olarak veli ve öğrencilerimizin yoğun katılımları ile muhteşem doğa yürüyüşünü gerçekleştirdik. Sabah 09.00 da okuldan servis ve kendi araçları ile gelmek isteyen velilerimizin araçları ile başladı yolculuğumuz. Saat 10.30 da Aluç dağına vardık ve saat 11.00 de 9 kilometrelik muhteşem orman manzarası ve bol oksijenli yürüyüş parkurumuzda yerimizi aldık. 3 Saat süren yürüyüşümüzde 7 den 70 e her yaştan katılımcımız ile harika bir zaman geçirdik. İlk molamız kös yaylası çeşme başında oldu, bu molada Adnan KARABURÇ hocamızın muhteşem Kur’an Tilaveti ve duası ile ruhumuz huzur buldu. İkinci molamız Cibilli Dede Türbesinde oldu. Yörede kış aylarında vahşi hayvanlara sırtında yiyecek taşıması ve geyiklere tuz vermesi ile ünlü Cibilli Dede’nin türbe ziyaretini de yapmış olduk.

Doğa yürüyüşümüzün son durağı Aluç dağı piknik alanıydı, burada öğlen namazlarımızı kıldıktan sonra Kavurma, Pilav, Çorba, Ayran ve Tatlıdan oluşan menümüzle yorgun bedenlerimize enerji gönderdik. 16.00 da Aluç dağından ayrılarak Çamlıdere’nin içinde bulunan ŞEYH ALİ SEMERKANDİ Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek programımızı sonlandırdık. Katılımcılarımızın memnuniyetini ifade ettiği Doğa yürüyüşü organizasyonumuzun sorumlusu Beden Eğitimi Zümremize teşekkür ediyoruz.