Ortaokul ve Lisede kulüp tanıtımlarımız devam ediyor…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

MEK (Manevi Eğitim Koordinatörlüğü) bu sene yeni bir kulüple öğrencilerin dikkatini çekti. MEK in hazırladığı “Genç Fikirler Kulübü” okulumuz kütüphanesinde Genel Müdür Yardımcımız Şükrü KANIBOL tarafından tanıtıldı.Öğrencilere önce İslam Bilginlerini tanıtan “İcat ve Sırlar” konulu kısa filim izletildi.Daha sonra Şükrü KANIBOL , kulübün kuruluş amacı ve felsefesini anlattı. Öğrencilere “İslam alimleri insanları nasıl daha çok öldürebiliriz diye buluşlar yapmadı tam tersine insanlığın işlerini kolaylaştırıcı, buluşlara imza attı. Oysa günümüz bazı bilim adamları insanları nasıl öldürürüz diye icatlar yapıyorlar.Otom bombasını Japonya ya atanlar, onu icat edenler, Suriye’de kimyasal silah kullananlar onu icat edenler mahşer günü nasıl hesap verecekler dedi. Öğrencilere sizler insanlığın hayrına buluşlara imza atmalısınız diyen Şükrü KANIBOL, kulübün amaç ve hedeflerini hatırlattı.