2017 Üniversite Yerleştirme Sonuçları   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

2017 Üniversite Yerleştirme Sonuçları

2017 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. Öğrencilerimizden mutlu haberler gelmeye başladı. Şuana kadar ulaşabildiklerimiz kapsamında  17 öğrencimiz Türkiye’nin seçkin Tıp Fakültelerine yerleşirken 8 öğrencimiz Hukuk Fakültelerine, 15 öğrencimiz Mühendislik Fakültelerine, 3 öğrencimiz Diş Hekimliği Fakültelerine, 2 öğrencimiz Mimarlık Fakültelerine, 2 öğrencimiz Eczacılık Fakültelerine yerleşmiştir. Tercihlerini Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Uluslararası İlişkiler, Veterinerlik, Eğitim, İşletme, Gazetecilik, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Uluslararası Ticaret, Bankacılık Fakülteleri olarak gerçekleştiren öğrencilerimizin de tercih ettikleri bölümleri kazanması kurumumuzu ayrıca memnun etmiştir. Hangi öğrencilerimizin, hangi üniversitenin hangi fakültelerini kazandıklarını yakın zamanda isimleriyle beraber açıklayacağız. Başarının, her sene olduğu gibi bu senede Asfa için tesadüf olmadığını kanıtlayan öğrenci ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.