Asfa’ya Uluslararası Çevre Ödülü   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

ASFA’ya ULUSLARARASI ÇEVRE ÖDÜLÜ

2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında bir çok başarıya imza atan okulumuz,çevreye duyarlılığını proje haline getirerek 2 yıl önce EKO okullar Uluslararası Çevreyi Koruma Projesine baş vurdu. öğrencileri bilinçlendirmek adına okul içinde ve dışında etkinlikler yapıldı. Okul içinde geri dönüşüm kampanyaları yürütüldü. EKO okullar Ankara İl Yönetimi tarafından yapılan denetimler sonunda Yeşil Bayrağı ve belgesi ile okulumuz ödüllendirildi.
13 Mayıs Cumartesi Günü Ayşe Abla Kolejinde yapılan törende Türkiye’de belge almaya hak kazanan okulların koordinatörleri ve yöneticileri katıldı. Okul Müdürümüz Şükrü KANIBOL,Müdür Yardımcımız Mustafa KAYA ve Okulumuz Koordinatörü Nurmelek DANIŞMAZ’la birlikte bayrağı teslim aldılar. 15 Mayıs Pazartesi günü ise Yeşil Bayrağı İstiklal Marşı töreninden önce okulumuzun minik EKO tim öğrencileri tarafından göndere çekildi.
Tören de konuşma yapan okul müdürümüz Şükrü KANIBOL, EKO time ve Koordinatör öğretmenimiz Nurmelek Danışmaz’a çabalarından dolayı teşekkür etti.