Deneme Sınavları   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

ASFA da sınav hazırlık dönemlerinin vazgeçilmezi olan sınavlar piyasanı en iyi yayınlarından seçilir ve titizlikle uygulanırlar.

Her bir sınav sonucu öğrenci bazında analizleriyle en küçük ayrıntısına kadar değerlendirilir ve çözümler üretilir.

Deneme Sınavları:

• Her hafta YGS denemesi yapılır.
  • Deneme sonuçları ölçme-değerlendirme birimi tarafından değerlendirilerek öğrenci-öğretmen-veli bilgilendirilmesi sağlanır.
  • Detaylı sınav sonuç karnesi çıkarılır.
  • Deneme sonuçları branş bazında değerlendirilerek, öğrenci gelişimleri incelenir ve çözümler üretilir.
  • Deneme sonuçları toplam net ve puan bazında değerlendirilir. Öğrenciler içerisinde hedeflerine ulaşmak için rekabet ortamı oluşturulur.
  • Okul bazında, sınıf bazında ve öğrenci bazında branş gelişimi ders öğretmeni ve idare tarafından takibi yapılır.
  • Sonuçlar kendi içerisinde üç(3) bölüme ayırılarak öğrencilerin öğrenim ve kazanımlarını arttırmak adına daha önceden belirlenmiş sınav takip programı uygulanır.
  • Sonuçlar ve branş gelişimlerinin tüm adımları öğrenci velisiyle paylaşılır.
  • Deneme sonuçları forum sayfasında yayınlanır ve öğretmenlerimiz yorum ve çözüm önerilerinde bulunur.