ASFA’NIN GURUR GÜNÜ   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 15 Temmuz Konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarının sonuçları açıklandı. Liseler arası “Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Milli İrade Zaferi” temalı kompozisyon yarışmasında “Şah –Mat” konulu kompozisyonu ile 9. Sınıf öğrencimiz Ayşenur ATEŞ, Ankara birincisi Türkiye 3. Olmuştur. Yine Şiir yazma dalında 4. Sınıf öğrencimiz Alperen ÇEPER “Vatanımı Seviyorum” konulu şiiriyle İlçe birincisi olmuş ve 13 Nisan Perşembe Günü Şehit Erdem ERTAN Ortaokulunda yapılan ödül töreninde İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından altınla ödüllendirilmişlerdir.

Ödül törenine ,İlçe Kaymakamı, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdür , şube müdürleri, Şehit ailelerinin yakınları ve öğrenciler katılmışlardır. Duygusal anların yaşandığı törende İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ilahiler okudular.