Başarı Hikayesi ile Mezun Öğrencimiz Okulumuzda   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Geçen sene mezun olan Fen lisesi öğrencilerimizden Hümeyra SELÇUKBİRİCİK öğrencimiz geçen dönem yaşadığı başarılı süreci 10. ve 11. Sınıf öğrencileriyle kısa sunum –söyleşi şeklinde paylaşmak için 9 Mart 2017 Perşembe günü tekrar aramızdaydı. Şuan ABD’de Georgetown, Washington’da bulunan dünyanın en başarılı ve prestijli okullarından biri Georgetown Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğrencisi olan 2016 mezunu öğrencimiz ,9.10. ve 11. Sınıf arkadaşlarıyla üniversite hayatı, yabancı dilin hayatlarında ne derece önemli olduğu, üniversiteye hazırlık ve çalışma süreci ,vizyonu geniş gençler olmanın önemi, hayatımızdaki öncelikler, yurt dışında üniversite okumanın avantajları ve orada geçirdiği süreç üzerine samimi ve çok faydalı bir söyleşi gerçekleştirdi. Sonunda dinleyici öğrencilerimiz sorularını yönelttiler. Başarılı ziyareti için gurur tablomuzda yer alan kıymetli mezunumuza teşekkür ediyor, başarılarının katlanarak devamını diliyoruz. Tüm kıymetlilerimizin böyle harika başarılardan tatması dileğiyle..