“Asfa’nın Yıldızları” Parlamaya Devam Ediyor.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Asfa’nın Yıldızları” Parlamaya Devam Ediyor.

Rehberlik birimimiz ile yürütülen, İlkokul öğrencilerimiz için belirlenen kriterlerdeki Olumlu Davranışlarını Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ve derse giren branş öğretmenlerimiz ClassDojo İnteraktif sistem ile takip edip değerlendirerek davranışların kazanılması sağlanmaktadır.
Sistemde;
– Derse giren branş öğretmenlerimiz de katkı sağlıyor.
– Velilerimiz öğrencilerini günlük ve haftalık görebiliyor. Sınıf içi paylaşılan etkinlikleri takip edebiliyor.
– Öğretmenlerimiz öğrencileri için mesaj yazabiliyor, velilerimiz öğretmenlerimize mesaj yazabiliyor.
– Öğretmenlerimiz sınıf içi etkinlik paylaşımında bulunabiliyor.
Tatlı bir yarış içerisinde olan öğrencilerimiz Kasım ayında da ilk üçe girerek hediyelerini aldılar. Class Dojo sistemindeki puanlar her ay sıfırlanarak yeniden değerlendirme başlatılıyor.
Her öğrencimizin yıldızlarının artması temennilerimizle, başarılar diliyoruz.