İlkokul 2. Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul 2. Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik.

İlkokul Veli toplantımızın ikincisini 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirdik. Toplantıda velilerimize öncelikle konferans salonunda sunum yapıldı. Sunumda Akademik çalışmalarımız, Proje Çalışmalarımızdan “Soruyorum”, “Eko-Okullar”, Öğrenci Takip Sistemi kullanımı, Rehberlik Çalışmalarımız, Yabancı Dil Eğitimimiz, İzcilik Faaliyetlerimiz ve Asfa’da Veli İletişimi hakkında bilgiler verildi ve yapılacak olan etkinliklerimizin duyuruları yapıldı. Ardından öğrencilerinin durumlarını öğrenmek ve bilgi almak için velilerimiz, sınıf öğretmeleri ile sınıflara geçtiler. Branş öğretmenlerimiz ile birebir görüşme fırsatı bulan velilerimiz toplantının ardından öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederek ayrıldılar.