Muhteşem Amasra Gezisi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Muhteşem Amasra Gezisi

Okulların kapanmasıyla tüm öğretmenlerimiz 15 gün boyunca hem bir yılın değerlendirmesi hem de önümüzde yılın planlanması amacıyla  yoğun bir seminer dönemi geçirdiler.

Seminerlerin son günü değerlendirme , gezi , hem de sinerji oluşturmak amacıyla 28 Haziran Cuma Günü tüm öğretmenlerimizin katılımıyla  ülkemizin en güzel köşelerinden biri  olan Amasra’ya  günü birlik gezi yapıldı. Kuruma yeni katılan öğretmenlerimizle birlikte toplam 63 öğretmen , müdürlerimiz müdür yardımcılarımız ve Sayın Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN ‘ın  da katılımıyla oldukça eğlenceli  güzel bir yolculuk oldu.

Sabah 7:30 da okuldan hareket ettik  Yeniçağ da  verilen  güzel bir  gözleme – çay kahvaltısından sonra  Amasra’ ya girildi. Erkekler Cuma namazına giderken bayan öğretmenler rehber eşliğinde  şehrin tarihi yerlerini gezdiler. Daha sonra hep beraber  Çeş-mi  Cihan da   sınırsız balık ve salata keyfine diyecek yoktu.

Yemekten sonra tekne gezisi  yapıldı gezi esnasında iki öğretmenimize doğum günü pastası alkışlar eşliğinde kesildi.  Ramazan DOLU ve Huriye KÖYLÜ öğretmenlerimizin doğum günü tekne turunda kutlandı.  Tekne turundan sonra serbest gezme ve alış veriş için öğretmenler  gruplar halinde  dolaştılar. Saat 17:30 güzel anılarla Güzel Amasra dan ayrıldık. Yol boyunca duygu ve düşüncelerini dile getiren öğretmenlerimiz her yıl bu tür etkinliklerin yapılmasını istediler. Geziyi planlayan Genel Müdürümüz Leyla Hanıma teşekkür ettiler. Öğretmenler ve arasında  güzel bir sinerji oluşturan genel müdürümüze yöneticiler olarak biz de teşekkür ediyoruz.