İlkokul 2. Sınıf Öğrencilerimiz Eko Okullar Kapsamında TBMM Bahçesini Gezdiler.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul 2. Sınıf Öğrencilerimiz Eko Okullar Kapsamında TBMM Bahçesini Gezdiler.

Okulumuz 2.Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile TBMM parkına ekolojik gezi düzenlediler. Eko Okullar Projesi kapsamında çevre bilinci kazanmaları için Güller KOÇ Hanım, öğrencilerimize parkta yer alan ağaçları tanıtarak rehberlik etti. Öğrencilerimiz Çam, Meşe Palamudu, Dut, Selvi, Ihlamur, Huş, Erik, Söğüt, Elma ve daha birçok ağacı yakından tanıma fırsatı buldular. Elma, Erik ve Dutun tadına baktılar. Su Kuşu oyunu oynadılar. Ağaca tırmandılar. Ayrılırken bahçelerine dikmek için hediye edilen meşe palamudu fidanlarını da almayı unutmadılar. Bu gezide bizlere rehberlik edip yardımcı olan Güller KOÇ Hanıma Teşekkür ediyoruz.