Asfa’da Mezuniyet Heyecanı…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa’da Mezuniyet Heyecanı…

Asfa ailesi olarak 2015-2016 dönem mezunlarının mezuniyet coşkusunu görkemli bir törenle kutladık. Veli ,öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği mezuniyet töreni duygu dolu anlara sahne oldu. Kazan Cumhuriyet Lezzet Dünyasında yapılan tören, mezuniyet yemeğiyle başladı. Protokol konuşmalarının ardından, heyecanın en fazla olduğu ilk an, okul birinciliklerinin açıklanmasıyla yaşandı.
2015-2016 Asfa Ankara Fen Lisesi dönem birinciliğini Nursena Bilge, Asfa Ankara Anadolu Lisesi birinciliğini ise Nebahat Ayşe Arman aldı. Birinci öğrenciler yaptıkları harika konuşmalarıyla herkesi duygulandırdılar. Okul birincisi öğrencilerimize e plaketleri Asfa Ankara Ferda Koleji Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından verildi.
Mezun sınıflar için hazırlanan sinevizyon gösterilerinden sonra öğrencilerimiz , sınıf öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini aldılar.
Başarı belgelerin takdiminin ardından yapılan kep atma ve pasta kesme törenindeki heyecan ve coşku görülmeye değerdi. Mezuniyet gecesi; öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin fotoğraf çekimiyle mutlu karelerde yerini aldı.