Öğrencilerimiz Cambridge Esol Sınavlarına Katıldı-Mayıs ,2016   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Öğrencilerimiz Cambridge Esol Sınavlarına Katıldı-Mayıs ,2016

14 Mayıs Cumartesi günü ilkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz, her yıl yapılan ve Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan Cambridge Esol Sınavlarına katıldılar.

Cambridge Üniversitesi ESOL Genel İngilizce sınavları’ndan Young Learners (Starters,Movers,Flyers ),KET , PET , FCE  sınavları yetkili merkezi Olan  British Side tarafından uygulanan sınav,63 öğrencimizin katılması sebebiyle kendi okulumuzda gerçekleştirildi. British side sınav merkezinin ve Camridge üniversitesi tarafından belirlenen uzman kişiler tarafından gün boyu okulumuzda gerçekleşen sınava kendi öğrencilerimizle birlikte başka kolejlerden de misafir öğrenciler katıldılar.  Öğrencilerimizin 4 temel beceri (reading, writing, speaking, listening)alanında dil yeterliklerinin ölçüldüğü, tüm dünyada geçerliliği olan uluslar arası sertifikaların verildiği ve uluslararası sınav tecrübesi kazandıran sınavlar öğrencilerimizin heyecanlı ve sevimli görüntüleriyle sorunsuz bir şekilde tamamlandı.