Okuma Bayramı Programımız Coşkuyla Tamamlandı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okuma Bayramı Programımız Coşkuyla Tamamlandı

İlkokul 1. Sınıflarımızın hazırladığı “Okuma Bayramı” İstikâl Marşı töreni ile başladı. Öğrencilerimiz açılışı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile yaptıktan sonra Okul Müdürümüz Şükrü KANIBOL velilerimize konuşma yaptı. Sonrasında öğrencilerimiz anne ve babaların ‘Hoş geldiniz’ orotoryası ile selam verdiler. Müzik korosu eşliğinde şarkılar ve ilahiler söylediler. Velilerimize öğrencilerinin ‘Asfa’da Bir Yılı’ slaytı izletildi. Ardından Halk Oyunu gösterisi yapan öğrencilerimiz “Vatan Türküsü”  sunumlarıyla izleyicilere duygulu anlar yaşattılar. Daha sonra İngilizce piyes yapıldı ve öğrencilerimiz İngilizce şarkılar söyledi.

Kur’an-ı Kerim öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan etkinlik ve slayt gösterimi ile devam eden programımızda öğrencilerimize Genel Müdürümüz ve Okul Müdürümüz tarafından Okuma Belgeleri takdim edildi. Kendileri için hazırlanan hediyelerini öğretmenlerinden alan minik öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla pasta kesimi yaptı. Okul Yönetimi ve Sınıf velilerimizin öğretmenlerimize hazırlamış olduğu çiçek ve hediye takdimlerinin ardından hatıra fotoğraflarının çekimi yapıldı. Program ikramlar ile son buldu.