Asfa’da 1. Sınıflar Tanıtım Günleri Devam Ediyor   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa’da 1. Sınıflar Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Yeni kayıt döneminin başlamasıyla stratejik çalışmalarını tamamlayan kurumumuz reklam ve tanıtım için yol haritasını belirledi. Bu kapsamda öncelikle Asfa Anaokulumuzun velilerine okulumuzu daha yakından tanıtmak amacıyla yemekli bir program düzenlendi. Ailece davet edilen konuklar öncelikle “Neden ASFA ?”sorusunun içeriği anlatıldı. Asfa’nın marka  olma yolunda attığı adımlar, büyük ve özgün projeler, en önemli misyonu bir kez daha  vurgulandı. “Hayırlı Nesiller” yetiştirmek gibi ulvi gayelerle kurulan Asfa Ferda Koleji’nin dünyaya yön verecek  nesilleri yetiştirirken  onların ,ülkemizde ve dünyada gelişen olayları analitik bir bakış açısıyla  doğru yorumlamaları, sürü psikolojinden kurtulmaları, sorgulayan ,araştıran bireyler olmalarını amaçlamaktadır mesajı verildi.

Erken kayıt döneminin avantajlarının da anlatıldığı toplantıda , İngilizce, Kuran-ı Kerim ,Manevi Eğitim, Resim ,müzik  ve atölye çalışmaları kısa video ve resimlerle izletildi. Konuklar özel indirimlerden yararlanarak birinci sınıfa kayıtlarını yaptırdılar. Bu güzel başlangıçla birlikte 2016-2017 Eğitim- Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.