İlkokul 3.Sınıf Öğrencilerimiz Meteoroloji Müzesinde   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul 3.Sınıf Öğrencilerimiz Meteoroloji Müzesinde

3.sınıf öğrencilerimiz bugün Meteoroloji müzesini gezdiler.Serviste bilmeceler, şarkılar, ilahiler söyleyerek izcilik oyunları oynadılar. Meteoroloji müzesini gezmeye başlayan öğrencilerimiz, hava durumu tahminlerinde kullanılan araçları incelediler ve kullanım bilgilerini öğrendiler.

Öğrencilerimiz Beyaz Tv hava durumu proğramına konuk oldular. Programda hava durumu ile ilgili görüşlerini belirten röportaj verdiler. Her gün saat 14:35 de gökyüzüne atılan balona yetişmek için hızlı adımlarla balonun atılacağı yere gittiler ve balonun gökyüzünde kayboluşunu izlediler. En son meteorolojinin sesi radyosuna konuk olan ve sıradaki şarkıyı Özel Asfa Ferda Koleji öğrencileri için isteyen öğrencilerimiz eğlenceli bir gün geçirdiler. Bizleri misafir eden Müze görevlilerine ve programlarında yer veren Beyaz TV yetkililerine okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.