Hayırda Yarıştık   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Hayırda Yarıştık

Örneğim Peygamberim projesi kapsamında Fen-Matematik ve Din kültürü zümreleri olarak düzenlediğimiz hayır kermesimizde amacımız, Peygamber Efendimizin ticaret hayatını öğrencilerimize benimsetmek ve Ensar -muhacir kardeşliğini örnek alarak ülkemizde mülteci veya göçmen olarak bulunan Suriyeli savaş mağduru Müslüman kardeşlerimize bir nebze olsun yardım eli uzatarak acılarını paylaşmak ve onları unutmadığımızı göstermek istedik.

Velilerimizin katkılarıyla bizlere ulaşan pasta ve börekler büyük rağbet gördü. 6.sınıf öğrencilerimizin el emeği göz nuruyla oluşturdukları keçeden yapılmış süs ve hediyelik eşyalarda kermesimize renk kattı. Elde edilen gelir Suriyeli göçmen çocukların eğitimi için bağışlanacaktır. Yaptığımız bu çalışmada hem velilerimiz hem de 6.sınıf öğrencilerimiz gönüllü ve özverili bir şekilde çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.