Fatih KALKINÇ Semineriyle Perçinledi…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa’da  TEOG çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Gün içinde ders ve etüt saatlerinin dışında 21-25 şubat tarihleri arasın tüm öğrencilerin katılımıyla akşam 17.00-20.00 saatleri arasında soru çözme kampı düzenlenmiş, öğrencilerin 2. TEOG sınavına eksiksiz hazırlanmaları hedeflenmiştir. Yoğun tempoya biraz ara vermek ,öğrencilerin motivasyonlarını artırmak , velilerin ve öğrencilerin sınav streslerini  azaltmak için Türkiye’nin  önemli sınav motivatörlerinden  eğitimci, hipnoterapist Fatih KALKINÇ okulumuz konferans salonunda öğretmen, öğrenci ve velilere “Başarılı Öğrencinin Alışkanlıkları” konulu seminer verdi. İki saati aşkın süre  devam eden seminer hem  bilgilendirici hem de hipnoterapi  uygulamalarıyla dinlendirici ,yapılan esprilerle de keyifli geçti. Program sonunda okul yönetimi  Fatih KALKINÇ’a  Kabe Albümü ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.