Süleyman BELEDİOĞLU ile YGS ve LYS’ye Böyle Hazırlanılır   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Süleyman BELEDİOĞLU ile YGS ve LYS’ye Böyle Hazırlanılır

Asfa Ankara Ferda koleji’nin düzenlemiş olduğu, Bonus Hoca olarak tanınan eğitim yazarı ve tercih danışmanı Süleyman Beledioğlu’nun semineri yapıldı. 5 Martta düzenlenen bu seminer yoğun ilgi gördü. Seminer Korkut Ata Kongre Merkezinde yapıldı.

Eğitim yazarı ve tercih danışmanı Süleyman Beledioğlu, üniversite adaylarına tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere YGS ve LYS sınavlarına hazırlıkla ilgili bilgiler veren Bonus Hoca, Fatih Terim’in milli takımda futbolculara uyguladığı motivasyon tekniklerinden de izlettiği videolarla örnekler verdi.

Bonus Hoca, öğrencilerin YGS’den sonra çalışmayı bırakmaması gerektiğini belirterek, “Siz uyanık olun, bırakmayın çocuklar. YGS sınavı bilgi yetenek testi ise, nerde yetenek var, orada ilk defa karşılaştığınız problemleri ölçme testi var demektir. Yetenekli çocuktan karşılaştığı her problemin, her durumun altından kalkabilen çocuğu anlarsınız değil mi? O zaman bilgi yetenek testi zihinsel beceriyi ölçüyor” diye konuştu.

Ardından salonda bulunan herkesi ayağa kaldırarak, kazanma yemi ettirdi. Daha sonrasında sayın Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN, BELEDİOĞLU’na plaket takdim etti.