Sahne Yıldızlarımız Belli Oldu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Sahne Yıldızlarımız Belli Oldu

Öğrencilerimizin kabiliyetlerini ve ilgilerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz “Sahne Sende” yarışmasının sonuçları belli oldu.

3 Mayıs Cuma günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen yarışmada açılış konuşması yapan Okul Müdürümüz Şükrü Kanıbol, amaçlarının öğrencilerin hem eğlenmesini sağlamak hem de ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirtti.

Birbirinden güzel gösterilerin sunulduğu, katılımcıların kıyasıya mücadele ettiği programda ilkokul 1A sınıfından Abdullah Kutlu Sayın birinci, 2A-B sınıfları İzci Kızlar Grubu ikinci, 3A sınıfından Melisa Yalçın ve Suden Taşdemir üçüncü olurken; ortaokulda ise 5A sınıfından Ömer Faruk Küçük ve 6C sınıfından Zeynep Sude Karaca birinci, 7A sınıfından “Formula Bir Grubu” ikinci, 7B sınıfından Alperen Mülayimoğlu üçüncü oldu. Öğrencilerimizi tebrik eden Okul Müdürümüz Şükrü Kanıbol, sürpriz ödül olarak dereceye giren öğrencilerimizin ünlü komedyen Atalay Demirci ile bir akşam yemeği yiyeceklerini belirtti.