Bir Güzel İnsan Muhsin Yazıcıoğlu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Bir Güzel İnsan Muhsin Yazıcıoğlu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,
Asfa Ferda Kolejinde düzenlenen Bir Güzel İnsan Muhsin Yazıcıoğlu Programında bir konuşma yaptı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Bir Güzel İnsan Muhsin Yazıcıoğlu Programında Asfa Ferda Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu. Program, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan sinevizyon gösterisiyle başladı. Hemen ardından Yazıcıoğlu’nun kendi sesinden Üşüyorum şiiri dinlendi.

Biyografisi okunarak kürsüye davet edilen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sözlerine Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile Asfa Eğitim Kurumları Kurucusu Merhum Prof.Dr.Mahmud Es’ad Coşan arasındaki gönül birliğini anlatarak başladı. Eğitimci olduğunu, eğitimin her kademesinde görev aldığını belirten Destici, ilk defa böyle nezih bir lise öğrencisi topluluğuna Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlatmanın buruk sevincini yaşadığını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun mümtaz şahsiyeti ve siyasetteki asil duruşuyla, eşine az rastlanır bir lider olduğunu vurgulayan Genel Başkan Mustafa Destici, vatanın ve milletin bekasını her şeyin üstünde tutan bir siyaset adamıyla çalışmak herkese nasip olmayacak bir güzelliktir, dedi.

Programın sonunda, Asfa Ferda Koleji Genel Müdürü Mehmet Aldanmaz tarafından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye bir teşekkür plaketi takdim edildi.