Asım’ın Neslinden Akif’e   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asım’ın Neslinden Akif’e

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri çerçevesinde Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübümüz okulumuzda bir dizi etkinlik düzenledi.

Öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi aşılama gayesiyle tertip ettiğimiz İstiklal Marşı Okuma ve Mehmet Akif Ersoy’a Mektup yarışmaları, birbirinden güzel ve heyecanlı anların yaşanmasına vesile oldu.

İstiklal Marşı Okuma yarışmasında ilkokulumuz 4/A sınıfından Gonca Güzel ve Buse Serim birinci, 2. sınıflardan Elif Aydın ve Umur Alp Aydın ikinci, 3/B sınıfından Ayşe Rana İnan üçüncü ve 1/B sınıfından Zeynep Kaplan da gönül birincimiz oldu. Ortaokulumuzda ise 6/C sınıfından Mahmut Haltaş birinci, 6/B sınıfından Yaren Köse ikinci, yine 6/B sınıfından Berivan Bakici üçüncü oldu.

Mehmet Akif’e Mektup yarışmasında ise ilkokulumuz 4/A sınıfından Ayşe Berin Aldanmaz birinci, yine 4/A sınıfından Cansu Yalçın ikinci ve 3/A sınıfından Melisa Yalçın üçüncü; ortaokulumuz 6/B sınıfından Berivan Bakici birinci, 7/A sınıfından Miraç Öztürk ikinci ve 5/B sınıfından Zehra Zümra Çatalay üçüncü oldu. Öğrencilerimize ödüllerini veren Genel Müdürümüz Mehmet Aldanmaz, öğrencilerin kendisini çok duygulandırdığını ifade ederek emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.