Şampiyonlar Asfa’dan   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Şampiyonlar Asfa’dan

Asfa Ankara Ferda Koleji sporcuları, Ankara Tekwando Şampiyonasında üç madalya aldı.

9-20 Mart tarihleri arasında düzenlenen Ankara Taekwondo Şampiyonasında; Asfa Ferda Koleji öğrencileri 53 kg  Sedanur Yumruçalı Ankara Şampiyonu, 68 kg Tuğba Torlak Ankara Şampiyonu, 49 kg Ebru Dankaz Ankara ikincisi oldular. Beden Eğitimi Öğretmeni
Ali Osman AYDIN, dereceye giren ve şampiyonluk madalyalarını alan Asfa Ferda Koleji sporcularının, Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceklerine inandığını söyledi.

Asfa Ferda Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan TEKE, şampiyon olan sporcu öğrencileri tebrik etti, Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi. Güreş, bilek güreşi, okçuluk, masa tenisi, taekwando, futsal, basketbol, voleybol sporlarında aktif bir okul olduklarını söyleyen Ramazan Teke, bireysel sporlarda bugüne kadar, Türkiye ve Avrupa Şampiyonları çıkarttıklarını belirtti.