12. Sınıflar YGS Kampında   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

12. Sınıflar YGS Kampında

12. sınıf öğrencileriyle yapılan keyifli bir yolculuk sonunda Nevşehir’in Kozaklı ilçesindeki beş yıldızlı otele ulaşıldı. Erkek öğrenciler kendi aralarında, kızlar kendi aralarında güzel bir havuz keyfinden sonra akşam yemeğine geçildi. Yemek sonrası öğrencilerimizi çalışma salonlarına  geçtiler. Okuldaki  derse karşı daha az ilgili öğrencilerin şevkle ders çalıştığı,  sorular çözdüğü görüldü. Öğrencilerimizle kaliteli bir süreç geçirildi eksikler giderilmeye çalışıldı. 40 net artıran öğrencimiz oldu. Yapabildiklerini görmek onları daha da motive etti.

Her gün bir YGS Deneme Sınavının yapıldığı ve soruların branş öğretmenleri tarafından değerlendirildiği çalışma kampında öğrencilerimiz güzel bir hazırlık dönemi geçirdiler.