‘Anne-Baba Hakkı’ Programı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

‘Anne-Baba Hakkı’  Programı

Dünyaya geldikten sonra öğrendiğimiz ilk kelimelerden biri anne ise diğeri babadır. Çünkü bizi onlar dünyaya getirdi. Canlarından can, kanlarından kan, sevgilerinden sevgi kattılar. Hayatı onlarla tanıdık, onlardan öğrendik, onların sayesinde bugünlere geldik.

Bizi onlar kadar içten, karşılıksız ve ücretsiz seven bir başka insan yoktur. Onların varlığı, insana varlık kattığı gibi, yoklukları da hiçbir zaman doldurulamaz ve yerleri hep boş kalır. Ama önemli olan onların değerini onları kaybetmeden önce anlamaktır.

İşte bu düşünceyle anne babalarına olan sevgilerini anlatmak için hazırlandı Fen Lisesi 9-A sınıfı öğrencileri. Program 15 mart Cuma günü okulumuz konferans salonunda idarecilerin ,öğretmenlerin ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Sınıf öğretmenleri R. Gülay ÜNAL’ın rehberliğinde  hazırlanan programda yer alan şiirler hikayeler ve tiyatro gösterisi programa katılanları hem duygulandırdı hem eğlendirdi. Tüm sınıf öğrencilerinin rol aldığı program ,güzel mesajlar eşliğinde sona erdi.