1 Milyon Kitap Kampanyasına Destek   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

1 Milyon Kitap Kampanyasına Destek

Kütüphanecilik Kulübü ve Edep  Mektebi,  Çanakkale  18 Mart Üniversitesi’nin başlattığı 1 Milyon Kitap Toplama Kampanyası’na 3000’e  yakın kitaptan oluşan  küçük bir kütüphane toplayarak  destek verdi. Başta Kütüphanecilik Kulübü ve Edep Mektebi olmak üzere okulumuz öğrencileri büyük bir duyarlılıkla kampanyaya destek verdiler. Yapılan faaliyetin samimiyeti kitap toplama aşamasından, paketleme ve yola koyulma sürecine kadar sürdü. Öğrencilerin gözlerinden  çorbaya bir parça tuz katmanın vermiş olduğu mutluluk okunabiliyordu. Bu duyarlılıkla AHİMDER’in düzenlemiş olduğu Çanakkale ve Bursa gezisine 6 Asfalı öğrenci ile katıldık. Çanakkale’de bizi karşılayan üniversite yetkilileri sağladığımız katkıdan ziyadesiyle mutluluk duydular.