Global Willage   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Global Willage

Küresel Köyün Neresindeyiz?

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Abdullah ÇAVUŞOĞLU, Asfa Ferda Koleji öğrencilerine küresel dünyada Türkiye’nin yerini ve geleceğini anlattı.

28 Aralık 2012 tarihinde Kritik Analitik Düşünce Kulübü tarafından Global Village (Küresel Köy-Küreselleşme) konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU  ile yine aynı üniversitede öğretim üyesi olan Doç.Dr.Haldun GÖKTAŞ  konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşinin sunuculuğunu A.L.11-B sınıfı öğrencilerimizden Onur Hakkı ŞENCAN   yaptı ayrıca kulüpte yer alan pek çok öğrencimiz de salon içinde görevlerini yerine getirdiler. Söyleşide küreselleşen dünya, küreselleşmenin yerel kültürlere etkisi gibi konular yer aldı. Ayrıca konuklarımızın konuşmalarının ardından öğrencilerimiz, konuyla ilgili sorularını yönlendirerek söyleşiye katıldılar.

Programda ayrıca okulumuz edebiyat öğretmenleri tarafından düzenlenen ‘’Ahlaki Yozlaşma’’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri verildi. Program,  Kurucu Temsilcimiz Mehmet ALDANMAZ’ın konuşmacılara  plaket sunmasının ardından son buldu.