Suriyeli Çocuklar Üşümesin   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Suriyeli Çocuklar Üşümesin

Asfa Ferda Sosyal Yardımlaşma Kulübünün öncülüğünde başlatılan ‘Suriyeli Çocuklar Üşümesin’ başlıklı yardım kampanyasını başarı ile tamamlamış bulunuyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimizin büyük desteği toplanan bir kamyon dolusu çocuk kıyafeti,  24 Ocak 2013 Perşembe, Osmaniye’de 10 bin Suriyeli mültecinin yaşadığı kampa ulaştırıldı. Sosyal Yardımlaşma Kulübü Danışman Öğretmenimiz Veysel Durdu, öğrencilerimiz Furkan Sinan, Ömür Abaz ve öğrenci velimiz Şahin Koç ile kampanyamızı destekleyen İnsanlığa Hizmet Derneği (İNHİZDER) ve Ceyhun Eğitim Yardımlaşma Derneği (CEYAD) yetkililerinin hazır bulunduğu dağıtımda, TRT de çekim yaptı.

Kampanyamızı destek veren  öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve sivil toplum kuruşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.