Kitap Fuarındayız   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Kitap Fuarındayız

Kitap Kurtları Fuarda Buluştu.

Öğrencilerimizi kitaplarla tanıştırmak, yeni ufuklara sürüklemek ve onlara yeni heyecanlar yaşatmak için çıktık yola.

“Her insan bir kitap” düsturuyla hareket eden Özel Asfa Ferda Koleji,  Kütüphanecilik Kulübü ve Edep Mektebi işbirliğiyle Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezinde düzenlenen “Kitap Kurdunun Başkent’te Sonsuz Keşfi” konulu kitap fuarına gezi düzenledik. Özellikle kitap okuma alışkanlığının öğrencilerimize kazandırılması hususunda ciddi çalışmalar yapan kulüplerimiz, bu gezi sayesinde öğrencilerimize,  farklı yayınevlerinin seçkin kitaplarını tanıma, birçok yazarla tanışma  imkanı sundu.

Yazar Ahmet Günbay Yıldız’ la kısa da olsa bir söyleşi gerçekleştiren öğrencilerimiz, yazarımıza zengin kitaplığından seçkin  eserleri imzalatma fırsatı buldular.

Bu güzel gezinin gerçekleşmesinde Kütüphanecilik Kulübü ve Edep Mektebi’nin yönetici , üyelerine, gezimizde bizleri yalnız bırakmayan öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.