Cansuyu’na ziyaret   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Cansuyu’na ziyaret

Yardıma Koştular

Okulumuz 9, 10 ve 11. sınıflarından seçilen Değerler Eğitimi Sınıf Temsilcileri ile Cansuyu Yardım ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. . Öğrencilerimizi Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Lafçı Bey karşıladı. Derneğin faaliyetlerini anlatıldıktan sonra , öğrencilerimiz    geçen sene verilmiş “faaliyetlerde görev alma sözünü”  sözünü tuttular.

Bu duyarlılıkla dokuz öğrencimiz  ve danışman öğretmenleri  sabah 9.30’da okulumuzun servisi ile Balgat’taki merkez binaya gittiler. Oradan Cevizlidere’deki şubeye geçtiler. Şubede öğrencilerimize  rafların tozunu alma, kıyafetleri düzenleme ve gelen ailelere kıyafetleri seçmelerinde yardımcı olma vazifesi verildi.

Giyim başvurusu onaylanmış olan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre depolarda giydirme hizmeti  yapılmaktaydı. Öğrencilerimiz bu işlerde görevlilere yardımcı oldu.

Bu faaliyetlere tatil günlerinde de  devam etme kararı alan öğrencilerimiz bu konuda hemen proje geliştirmeye başladılar. İyilik yapmanın gönüllerde bıraktığı hissiyatla  Okulumuza döndüler.