Umre kumbarası   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Umre kumbarası

Umre Kumbarası Takdir Topladı

Öğrencilerimizi Kutlu Yolculuğa “Umre Ziyaretine” teşvik etmek amacıyla Edep Mektebi olarak hayırlı bir projeye imza atıyoruz. Umre Kumbaraları oluşturuyoruz.

“Kutlu Yolculuğa Giden Yol Bu Kutudan Geçer” sloganıyla yola çıkan arkadaşlarımız, bir yıl boyunca harçlıklarından fedakarlık yapıp, kumbaralarında Umre ziyareti için gerekli miktarı biriktirecekler. Hedefimiz 2014 yarıyıl tatilinde Kutsal Topraklar’a gitmek.

Umre Kumbarası Projesi, Edep Mektebi Yönetim Kurulu tarafında uzun zamandır istişare edilmekteydi. Arkadaşlarımız nihayet projeyi başlatmayı başardılar. Elllibeş arkadaşımız bugün Özel Asfa Ferda Koleji Liseler Müdürü Ramazan Teke’nin de katıldığı toplantıda kumbaralarını teslim aldılar.

Edep Mektebimizin değerli öğrencilerini bu hayırlı faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyor ve çalışmanın başarıyla sonuçlanmasını temenni ediyoruz.