Hikaye Yarışması   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Hikaye Yarışması

Kültürel Yozlaşmaya Hayır! Hikâye-Deneme Yarışması

Kültür, Edebiyat Yayın Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Kültürel Yozlaşmaya Hayır!” konulu Hikâye-Deneme Yarışması sonuçlandı.

Kulübümüz, öğrencilerimizi kültürümüze sahip çıkmaları adına güzel bir faaliyete imza attı. Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada dereceler   farklı ölçütlere tabi tutularak belirlendi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Değerlendirme komisyonumuz tarafından dikkatli incelemelerin sonunda;

Fen Lisesi 9 A sınıfından Fatma Betül Çiftçi, birinci,

Anadolu Lisesi 11 A sınıfından Naciye Betül Barut ikinci,

Fen Lisesi 9 A sınıfından Hümeyra Selçukbiricik de üçüncü olarak belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin ödüllerini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekanı Sayın Prof.Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU ve Öğretim Üyesi Sayın Doç.Dr. Haldun GÖKTAŞ verdiler.

Genel Müdürümüz Mehmet ALDANMAZ Bey de bir konuşma yaparak öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik etti. Böyle bir konunun seçilmesinin çok yerinde olduğunu, öğrencilerimizin bilinçlenmesi için bu faaliyetlerin önemli olduğunu ifade etti ve devam etmesini istedi.

Öğrencilerimizin eserleri Endaze dergimizin ikinci sayısında yayınlanacaktır.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine daha nice başarılar diliyoruz.