Sınıf Başkanları   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Sınıf Başkanları

Sınıf Başkanlarıyla Motivasyon Toplantısı

Asfa Ferda Koleji Liseleri Sınıf Başkanlarıyla bir toplantı yapıldı. Sınıf Başkanlarının görev tanımlarının kart halinde hazırlanıp dağıtıldığı toplantıda, Genel Müdür Mehmet ALDANMAZ, Sınıfların motivasyonunda, başarısında, okula olan katkılarından sınıf başkanlarının büyük rolü olduğunu söyledi. Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Rehber Öğretmenin de hazır bulunduğu toplantıda, sınıf başkanlarının görüşlerine, istek ve önerileri de alındı.

Servis Liderleri Belirlendi

Tedarikçi firma tarafından verilen öğrenci servisi hizmetlerinin daha sağlıklı ve etkin verilmesi,  serviste geçen saatlerin öğrenciler tarafından daha verimli kullanılması için, her servis aracında bir öğrenci servis lideri olarak görevlendirildi.

Servis Lideri Öğrencilerle yapılan ilk toplantıda, servis liderlerinin görev ve sorumlulukları Genel Müdür Mehmet ALDANMAZ tarafından açıklandı. Servislerde geçen saatlerin 2 ders saatine bedel olduğuna vurgu yapan Mehmet ALDANMAZ, servisin seyri esnasında, eğitici program dinleme, fıkra-hikaye anlatma, konu ve soru paylaşımlarının olabileceğini söyledi.

AKRA FM’in ödüllü çocuk ve gençlik programlarının servislerde dijital ortamda kayıtlı olduğuna vurgu yapan Mehmet ALDANMAZ, uygun zaman aralıklarında bu programların da dinlenmesini tavsiye etti.

Daha sonra söz alan servis lideri öğrenciler, servislerde yaşadıkları sorunları aktardılar ve çözüm yolları önerdiler. Oldukça verimli geçen toplantının sonunda, servis liderleri öğrencilerin isimleri tüm okula ilan edildi.