Söyleşi- Halit ERTUĞRUL   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Söyleşi- Halit ERTUĞRUL

Kritik Analitik Düşünce Kulübümüzünve Edep Mektebi’nin tertiplediği “Öğrencilerle Başbaşa” ve ” Ailelerle Başbaşa” söyleşilerine  Eğitimci  Yazar Dr. Halit ERTUĞRUL davet edildi. Okulumuzda öğrencilerimizle buluşan Halit ERTUĞRUL güzel bir söyleşi ile öğrencilerimize okul ve hayat başarıları noktasında çarpıcı ve etkileyici örnekleriyle büyük beğeni topladı.

Aynı gün saat 19:00 da Acity Konferans Salonunda halka açık düzenlenen söyleşisinde Anne – Babalara “Aile Eğitimi ve Gençlik Sorumlar” başlıklı söyleşiyle devam etti. Hayat hikayesi ve yaşanmış örnekleriyle anne babalara hitap eden Halit ERTUĞRUL büyük bir sessizlikle izlendi.

Katılımın yoğun olduğu söyleşinin akabinde söz alan Kurumumuz Genel Müdürü Mehmet ALDANMAZ, söyleşiden çok istifade ettilerini ve memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Programı tertipleyen kulübümüze  ve Edep Mektepli öğrencilerimize teşekkür ederek, bugünün hatırasına Dr. Halit ERTUĞRUL bey’e plaketlerini takdim etti.

Okulumuzda ve konferans salonunda ki söyleşilerinden çok memnun olduğunu dile getiren Dr. Halit ERTUĞRUL, tekrar bu topluluğa hitap etmeyi arzu ederim diyerek memnuniyetini belirtti.