“Veli Çaylarımız” Muhabbetle Devam Ediyor.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Veli Çaylarımız” Muhabbetle Devam Ediyor.

İlkokul sınıflarımızda Sınıf öğretmenimiz ve sınıf Annelerimiz koordinesinde veli çaylarımız tüm güzel ve hoş muhabbetler ile devam ediyor.

27 Kasım Cuma günü 4A sınıfı velilerimiz okulumuzda bir araya gelirken, 4B sınıfı velilerimiz ise 28 Kasım Cumartesi değerli velimiz Sema Selçukbiricik hanımefendinin daveti ile kendi evlerinde gerçekleşti. Veli çaylarımızda okulumuz çalışmaları ve Rehber öğretmenimizin hazırlamış olduğu güzel bir metin ile bol muhabbetli geçti. Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimleri, sınıf içi etkinlikleri üzerine de konuşulan ve ikramlar yapılan veli çaylarımız hoş muhabbetler ile sona erdi.